Online gids: Hoe onderhandel je salarisverhoging?

Kom erachter hoe jij ervoor kan zorgen dat je er alles uithaalt wat erin zit bij salarisonderhandelingen.

Ik beloof je: Door het lezen van dit praktische en concrete e-book weet jij welke stappen jij moet zetten om tijdens het volgende gesprek wél die salarisverhoging te krijgen. Je komt erachter hoe jij ervoor kan zorgen dat je er alles uithaalt wat erin zit bij salarisonderhandelingen, en bovenal: Hoe je de controle pakt over jouw salaris.

Binnen één uur weet jij hoe je salarisverhoging aanpakt

In dit e-book geef ik een deel van de controle terug aan jou als medewerker in loondienst. Je hebt namelijk zoveel controle als je jezelf toelaat. Laat ik het zo zeggen: Je hebt geen baas. Niemand heeft een baas. Een hond heeft een baas. Je bent zelf altijd én volledig verantwoordelijk voor jouw eigen (werk)geluk. Je bent geen slachtoffer van de omstandigheden. Ja maar... Nee. Stop daarmee. Pak die controle terug. Als je ongelukkig bent (waar dan ook, maar gezien de strekking van dit e-book) in je werk, dan heb je altijd zelf de keuze om te blijven, of om te vertrekken. En als het gaat over salaris heb jij ook altijd zelf de volledige controle: De situatie accepteren, de situatie proberen te verbeteren óf jezelf uit de situatie halen (ontslag nemen). Dit e-book gaat over optie twee: We gaan ons best doen de situatie te verbeteren.

Dit e-book staat vol met praktische tips, voorbeeldzinnen en opdrachten. Aan alle situaties is gedacht:

Salarisonderhandelingen bij een nieuwe baan

Salarisverhoging vragen bij jouw huidige baan

Wat te doen bij een afwijzing

Wat te doen als jouw manager je niet mag

En natuurlijk leg ik ook de psychologie achter salarisverhoging vragen uit, en dan met name waarom wij het zo spannend vinden.


En dat allemaal voor een investering van € 18,75

Alleen nu de lanceringsaanbieding van € 11,50