Chat GPT: Niet harder, maar slimmer werken

Geef je productiviteit een boost: ontdek de ongekende mogelijkheden van Chat GPT

Heb je ooit het gevoel gehad dat je efficiënter zou kunnen werken, maar weet je niet waar te beginnen? Deze online training is jouw startpunt! “Chat GPT: Niet harder, maar slimmer werken” is er voor iedereen, of je nu digitaal aangelegd bent of niet. Je hebt geen ervaring nodig met Chat GPT, automatisering of AI om deze cursus te volgen. Je wordt stap voor stap geleid door het proces om je dagelijkse werkzaamheden én productiviteit naar een hoger niveau te tillen. 

Het is tijd om slimmer, niet harder, te werken!

Maak je geen zorgen als je niet technisch bent; deze cursus is speciaal ontworpen om je stap voor stap te begeleiden bij het benutten van Chat GPT voor je dagelijkse werkzaamheden. Door middel van heldere video's, uitgebreide teksten, werkboeken en reflectieoefeningen, leer je de kunst van het automatiseren én het verhogen van je productiviteit en werkgeluk met Chat GPT, helemaal vanaf het begin.

Hoe is de online training opgebouwd?

  Module 1: Jouw Chat GPT Startpunt

  In de eerste module leg je de fundamentele basis om met Chat GPT aan de slag te gaan. Je leert je eigen account opzetten en de optimale prompts kiezen voor de beste resultaten. Troubleshoot vaardigheden komen ook aan bod, zodat je met een gerust hart kan navigeren door de wereld van Chat GPT. Klinkt dit moeilijk? No worries, het is echt heel simpel en ik zorg dat jij het ook simpel gaat vinden.


  Module 2: Chat GPT Optimalisatie voor dagelijkse werkzaamheden

  Module 2 is jouw gids voor het verbeteren van dagelijkse werkzaamheden door middel van Chat GPT. Ik help je met het automatiseren van routine-taken, het beheer van je e-mails, en het boosten van je creatieve brainstormsessies. Daarnaast krijg je ook handvatten aangereikt voor beter tijdmanagement en het creëren van krachtige presentaties door middel van het inzetten van Chat GPT.


  Module 3: Feedback en Groei met Chat GPT

  In module 3 duik je in de wereld van feedback en persoonlijke groei door middel van Chat GPT. Je leert een cultuur van constructieve feedback op te bouwen en krijgt tools in handen om feedbackdata effectief te analyseren. Bovendien helpt deze module je om welzijn op de werkvloer te bevorderen, met een focus op het verminderen van stress en het voorkomen van burn-out. Niet alleen interessant als je mensen 'onder' je hebt, maar eigenlijk voor iedereen die collega's heeft.


  Module 4: Carrière Planning en Ontwikkeling met Chat GPT

  Module 4 focust op jouw carrièreplanning en -ontwikkeling. Samen verkennen we jouw potentieel droomberoep en leer je hoe je een professioneel CV en overtuigende motivatiebrief opstelt met hulp van Chat GPT. Ook de voorbereiding op sollicitatiegesprekken en tips voor salarisonderhandelingen komen uitgebreid aan bod.


  Module 5: Persoonlijke Ontwikkeling en Welzijn met Chat GPT

  In deze afsluitende module staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je gaat aan de slag met het opbouwen van een groeimindset en het ontwikkelen van emotionele intelligentie met Chat GPT als tool. Ik gids je ook bij het opstellen van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), een onmisbaar instrument voor persoonlijke en professionele groei.

Veelgestelde vragen

Heb ik voorkennis nodig over Chat GPT of AI om deze cursus te volgen? Nee, deze cursus is ontworpen voor zowel beginners als mensen met ervaring. Je wordt stap voor stap begeleid, en je hebt geen voorkennis nodig.

Ik ben niet zo technisch aangelegd, is deze cursus wel geschikt voor mij? Absoluut, we hebben deze cursus juist zo ontworpen dat iedereen, ongeacht technische achtergrond, kan leren werken met Chat GPT.

Wat als ik vragen heb tijdens de cursus? Geen zorgen, er is een community week ingepland waar je al je vragen kunt stellen en ervaringen kunt uitwisselen met medecursisten.

Is deze training alleen voor mensen in loondienst of ook voor zzp'ers en ondernemers?

Absoluut, deze training is ontworpen voor iedereen die zijn dagelijkse werkzaamheden naar een hoger niveau wil tillen! Of je nu in loondienst bent, zzp'er, of een ondernemer; de vaardigheden en technieken die je in deze cursus leert, kunnen worden toegepast in diverse professionele settings om je efficiëntie en productiviteit te vergroten.

Kan ik de online training ook in mijn eigen tempo volgen, zonder deel te nemen aan de community week?

Ja, dat kan zeker. Hoewel de community week een uitstekende gelegenheid biedt om te netwerken en van anderen te leren, is het niet verplicht. De training is zo ontworpen dat je in je eigen tempo kunt leren, met alle benodigde materialen en middelen die tot je beschikking staan wanneer je ze nodig hebt. Je hebt de vrijheid om de lessen te volgen op een manier die het beste bij jouw schema en leerstijl past.

En dat allemaal voor een investering van € 149,- in plaats van € 199,-

100% niet goed geld terug

Is de e-course toch niet wat je ervan had verwacht? Als je minder dan 10% hebt bekeken binnen 48 uur na toegang, krijg je altijd je geld terug. Gelukkig (afkloppen!) heeft nog nooit een klant hiervan gebruik hoeven maken. Ik ga ervan uit dat jij niet de eerste bent ;)
Let op: Dit betreft een pre-order. Wees erbij tijdens onze community week vanaf 6 november, waar je samen met anderen kunt leren, ervaringen kunt delen en je netwerk kunt uitbreiden.


 • Tot en met 30 september: geniet van een vroege vogelkorting van 55%, en betaal slechts €90.
 • Van 1 oktober tot en met 31 oktober: ontvang een mooie korting van 35%, en betaal €127,50.
 • Van 1 november tot en met 7 november: de cursus is verkrijgbaar met een laatste korting van 25%, en betaal €149,-.


In het voorjaar volgt een nieuwe ronde met community week, dan zal de prijs €199 zijn.

Pak je kans, werk niet harder, maar slimmer!

Dit is hét moment om de controle terug te nemen over jouw werkdag en carrière. Chat GPT staat klaar om je persoonlijke assistent te worden, je leven gemakkelijker te maken en je te helpen stralen in je baan of onderneming. Stel het niet uit, de toekomst is nu. Schaf de e-course direct aan en transformeer jouw (dagelijkse) werkzaamheden naar het volgende niveau!"