E-course "Zacht HR voor managers"

Deze e-course geeft jou de juiste tools om werkgeluk te verhogen, de employee journey in kaart te brengen en je gespreksvaardigheden naar het volgende niveau te tillen. 

Als manager komt er onwijs veel op je af. Je moet natuurlijk 'je eigen werk' doen, maar, er wordt opeens nog veel meer van je verwacht: Het managen van mensen. Van je team. En dat is écht een vak apart. Opeens heb je te maken met "HR". Nog zo'n vak apart. Want waar gaat HR nou eigenlijk over? Behalve zich ermee bemoeien als het niet meer goed gaat.


Ik kan je (gelukkig) vertellen dat HR uit zoveel meer bestaat dan alleen ziekte, ontslag en disfunctioneren. Sterker nog, het is stiekem onwijs leuk. Ik ga ervan uit dat je niet voor niets manager bent geworden. Je wilt mensen verder helpen, potentieel maximaliseren en succes boeken. Dit e-book gaat je daarmee helpen. Deze e-course transformeert jou tot een manager die op de hoogte is van HR regel- en wetgeving, die de juiste vragen stelt aan het team én die ervoor zorgt dat andere managers zich gaan afvragen wat jouw geheim is - omdat managen zó lekker makkelijk en natuurlijk gaat.

Dat klinkt als muziek in je oren toch?

Transformeer jezelf

Deze e-course is ingedeeld in vijf delen, waarbij je naast alle informatie, opdrachten en theorieën, ook nog eens toegang krijgt tot wel twee uur aan exclusief videomateriaal én ik je inspireer met uitdagingen en opdrachten.


Deel 1 legt de basis voor de rest van het e-book en gaat in op relevante regel- en wetgeving van het arbeidsrecht, leiderschapsstijlen, communicatiestromen en de theorie achter de employee experience. Deel 2 gaat over pre boarding, de fase die ook wel bekend staat als "Werving en selectie". Deel 3 gaat in op onboarding, de inwerkfase. Deel 4 heet "In the game" en gaat over doorstroom; het behouden van je personeel. Tot slot gaat deel 5 over offboarding. Elk deel is opgebouwd uit verschillende hoofdstukken die elke keer ingaan op gespreksvoering, werkgeluk en HR KPI's.

Deel 1: Inleiding
Wat is Employee Experience?
P3F-model, eerste stappen richting EX op papier, wat levert het op
Leiderschapsstijlen
Communicatiestromen
Wet- en regelgeving
Wet Arbeidsmarkt in Balans, Ketenregeling, Wet Verbetering Poortwachter, contractuele bedingen

Deel 2: Preboarding
Gespreksvoering
Sollicitatiegesprek, arbeidsvoorwaardengesprek
Employer branding & employee relationship management
Referral recruitment
Werkgeluk
HR KPI's

Deel 3: Onboarding
Gespreksvoering
Eerste honderd dagen, informele kennismakingsgesprekken, einde proeftijdgesprek
Werkgeluk
HR KPI's

Deel 4: In the game
Gespreksvoering
Staygesprek, verzuimgesprek, functionerings- en beoordelingsgesprek
Werkgeluk
HR KPI's

Deel 5: Offboarding
Soorten uitstroom
Van rechtswege, pensionering, wederzijds goedvinden, vrijwillig ontslag, ontslaggronden UWV
Gespreksvoering
Exitgesprek, ontslaggesprek
Werkgeluk
HR KPI's

En dat voor een eenmalige investering van €74,95

100% niet goed geld terug garantie

Ik ben trots om te vermelden dat ik nog nooit een refund heb moeten geven aan een klant. Mocht jij echter van mening zijn dat dit e-book jou niets nieuws heeft geleerd of jou niet heeft geïnspireerd, dan krijg je je geld terug (binnen twee weken na aankoop).